Mergi la conţinutul principal

Semnalează cazuri de corupție și fraudă

Stimaţi clienţi,

 

Intervenţiile neautorizate şi instalarea diferitor dispozitive pentru consumul fraudulos de energie electrică provoacă deconectări care duc la rândul lor la incendii, electrocutări şi pierderi de vieţi omeneşti. Nimic nu costă mai scump decât viaţa omenească.
 
Fiţi vigilenţi! În cazul când cunoaşteţi, presupuneţi sau suspectaţi despre existenţa unor cazuri de furt de energie electrică sau intervenţii neautorizate în instalaţiile electrice, vă rugăm să ne contactaţi la numerele de încredere +373 (022) 43-11-11 sau +373 (022) 43-19-50, sau să ne scrieţi pe adresa de email corupt@premierenergy.md.

Mita

Informaţia confidenţială privind cazurile de corupţie şi mituire cu implicarea colaboratorilor noştri sau ai antreprenorilor întreprinderii, vă rugăm s-o expediaţi pe adresa corupt@premierenergy.md.

 

De asemenea ne puteţi trimite un email cu numărul dumneavoastră de telefon şi vă vom contacta în cel mai scurt timp.
cables
Pentru expedierea unui mesaj în adresa noastră, puteti utiliza formularul de mai jos.

NU corupţiei şi consumului fraudulos

Form

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Exemplu: Telefon fix: 022431111, Mobil: 079724401.

Accept

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sunt de acord cu înregistrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în condițiile și în conformitate cu prevederile menționate prin Termenii și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.


captcha


Submit

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalare cazuri de corupție și fraude

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok