Mergi la conţinutul principal

Premier Energy Distribution își reconfirmă poziția în top-ul celor mai prestigioase mărci din Moldova

Postat de RE000033 la Lun, 06/28/2021 - 14:16

Premier Energy Distribution a obținut două premii la cel mai important eveniment al businessului autohton „Gala Businessului Moldovenesc”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) cu scopul publicării rezultatelor concursului „Marca comercială a anului 2020”.

 

Urmare a participării la concursul „Marca comercială a anului 2020”, performanța în Moldova a mărcii „Premier Energy” a fost reconfirmată, întreprinderea Premier Energy Distribution regăsindu-se printre cele 126 de entități premiate, din cele circa 150 înregistrate. 

 

În categoria „Conform criteriilor de profesionalism” aceasta a obținut Premiul Mare „Mercuriul de Aur” la nominaţia „Marca comercială responsabilă social”. De notat că, începând cu anul 2009, acesta este al 10-lea Mercuriu de Aur obţinut la „Marca comercială a anului”, de cinci ori fiindu-i acordat pentru programele de responsabilitate socială.

 

Totodată, Premier Energy Distribution a fost premiată de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) şi Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) cu diploma de onoare în  cadrul celei de-a doua ediții a nominalizării „Integrarea standardelor de integritate în sectorul privat”, în categoria „Întreprinderi mari”. Introducerea nominaţiei respective în concursul „Marca comercială a anului” are ca scop încurajarea implementării standardelor de integritate în companiile private, precum şi promovarea bunelor practici în acest domeniu.

 

Premier Energy Distribution a aplicat pentru aceste două prestigioase nominaţii, fiind motivată de obiectivul corporativ de a împărtăşi cu societatea în care este integrată şi mediul de afaceri în care activează, angajamentul asumat de a asigura prin serviciile prestate la cel mai înalt nivel de calitate posibil, contribuția sa la dezvoltarea Republicii Moldova.

Departamentul „Relații Externe și Comunicare”
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok