Mergi la conţinutul principal

Angajament pentru securitate

Securitatea electrică

Electricitatea este o parte din viața noastră de zi cu zi și, deși a fost descoperită acum aproape 200 de ani, puțini astăzi își pot imagina existența omenirii fără electricitate. Zilnic folosim instalații și aparate electrice conectate la o sursă de electricitate, fără să ne dăm seama că în spatele acestei acțiuni se află un proces complex, care asigură livrarea de energie electrică la casele noastre, instituții, spitale, școli și lista continuă.

 

Calea energiei electrice către consumator pornește de la companiile care și-au asumat responsabilitatea de a o genera folosind principalele surse de energie, de a o transporta prin liniile de distribuție și de a o livra în locații îndepărtate, în orașe sau sate. 

Generarea, distribuția și livrarea sunt principalele trei activități care definesc calea electricității care ajunge la priza noastră, asigurând confortul și multe alte avantaje. Mai mult decât atât, este important să sensibilizăm că energia electrică poate fi periculoasă, dacă nu respectăm mai multe recomandări elementare de comportament legate de instalații și aparate electrice.

Premier Energy Distribution promovează politicile care ajută la dezvoltarea unei culturi de prevenire, care garantează siguranța și sănătatea consumatorilor săi. Pe parcursul mai multor ani, s-au desfășurat diferite activități având ca principal obiectiv informarea populației cu privire la pericolele care pot apărea în cazul ignorării regulilor de siguranță electrică.

În 2005, primele acțiuni au avut loc în colaborare cu Manitoba Hidro International, care a oferit asistență tehnică RM în îmbunătățirea înțelegerii securității energiei electrice.

Ulterior, pornind de la ideea că numai prin informații și instruire, este posibilă modelarea unui comportament conștient și corect în raport cu instalațiile electrice. Aceste activități deținute de Premier Energy Distribution au fost definite și detaliate în funcție de nevoile identificate, astfel încât a fost clar conturat un proiect amplu, denumit „Securitate electrică”.

Scopul proiectului

Informarea grupurilor interesate despre recomandările privind siguranța electrică și pericolele unei utilizări necorespunzătoare a aparatelor și instalațiilor electrice

Obiectivele proiectului

  • Scăderea cazurilor de electrocutare și / sau electro-traumă la copii și adulți.
  • Instruirea cu privire la importanța respectării recomandărilor privind siguranța electrică pentru a sensibiliza necesitatea adoptării unui comportament adecvat în situațiile de zi cu zi.

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalare cazuri de corupție și fraude

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok