Mergi la conţinutul principal

Proiectarea și montarea instalațiilor electrice

Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. oferă soluţii de proiectare și montare a instalațiilor electrice la cheie. Soluţiile oferite au un caracter integral și includ:

Multiservicii

 

De aceste servicii pot beneficia potențialii clienți ai companiei Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. care necesită proiectarea și/sau montarea rețelelor electrice.

Multiservicii 2

Toate lucrările în rețelele electrice trebuie efectuate cu multă precauție și la cel mai înalt nivel de securitate doar de către persoane profesioniste și autorizate.

Compania Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. dispune de o vastă experiență în proiectarea și realizarea lucrărilor de montare a instalațiilor electrice. Personalul său cunoaște cadrul de reglementare a acestor activități și toate aspectele tehnice ale procesului de lucru.

Soluția cea mai eficientă din punct de vedere calitate-preț cu respectarea tuturor normelor de securitate la cele mai înalte standarde este să încredințați companiei Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. efectuarea lucrărilor de distribuție. Noi vă garantăm economisirea de timp și atingerea rezultatului dorit.

  • Prețuri accesibile;
  • Respectarea tuturor normelor de securitate;
  • Calitatea lucrărilor realizate la standarde europene;
  • Personal de înaltă calificare;
  • Experiență vastă în proiectarea și realizarea lucrărilor.
Multiservicii 3

 

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalare cazuri de corupție și fraude

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok