Mergi la conţinutul principal

Angajament pentru securitate

Securitatea electrică

Electricitatea face parte din viața noastră de zi cu zi și, deși a fost descoperită acum aproape 200 de ani, puțini astăzi își pot imagina existența omenirii fără electricitate. Zilnic folosim instalații și aparate electrice conectate la o sursă de electricitate, fără să ne dăm seama că în spatele acestui gest, aproape automatizat, se află un proces complex, care asigură livrarea de energie electrică la casele noastre, instituții, spitale, școli și lista continuă.

 

Calea energiei electrice către consumator pornește de la companiile care și-au asumat responsabilitatea de a o genera folosind principalele surse de energie, de a o transporta prin liniile de distribuție și de a o livra în locații îndepărtate, în orașe sau sate.

 

Generarea, distribuția și livrarea sunt principalele trei activități care definesc calea electricității care ajunge la priza noastră, asigurând confortul și multe alte avantaje. Mai mult decât atât, este important să sensibilizăm că energia electrică poate fi periculoasă, dacă nu respectăm mai multe recomandări elementare de comportament legate de instalații și aparate electrice.

 

Securitatea electrică se definește ca totalitatea măsurilor organizatorice și tehnice, precum și a mijloacelor respective, care asigură protecția oamenilor contra acțiunii periculoase a curentului electric, arcului electric, câmpului electromagnetic și a curenților statici.

Premier Energy Distribution promovează politici orientate spre dezvoltarea unei culturi de prevenire, care garantează siguranța și sănătatea consumatorilor, asumându-și ca angajament cunoașterea, respectarea și promovarea continuă a recomandărilor și cerințelor de securitate electrică.

 

În ultimele două decenii întreprinderea a desfășurat diferite activități, având ca principal obiectiv informarea populației cu privire la pericolele care pot apărea în cazul ignorării regulilor de siguranță electrică.

Se depun constant eforturile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și de gestionare a securității şi sănătății, iar ansamblul de acțiuni implică nu doar angajații săi, ci și personalul furnizorilor, pe cel al antreprenorilor, clienții, la fel, alte grupuri de interes, cu scopul evitării și prevenirii accidentelor și problemelor de sănătate din cauza nerespectării securității electrice.

În plan social Premier Energy Distribution derulează proiecte şi campanii menite să susțină cunoașterea și respectarea de către copii și adulți a recomandărilor de securitate la exploatarea diverselor receptoare electrice în viața de zi cu zi, dar şi însușirea de tipare comportamentale sigure în preajma instalațiilor electrice ale distribuitorului.

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok