Mergi la conţinutul principal

A fost semnat un nou acord de colaborare pentru o vacanță în siguranță

Postat de RE000033 la Mar, 05/03/2022 - 08:15

În perioada 26 - 29 aprilie în cadrul întreprinderilor Premier Energy în Moldova s-a desfășurat campania „Săptămâna securității și sănătății în muncă”, ca parte a angajamentului pentru securitate și sănătate, precum și a obiectivului strategic „zero accidente”, de care întreprinderile se ghidează în activitățile lor zi de zi.

 

În acest context în lista de activități planificate s-a înscris şi semnarea noului acord de colaborare între ÎCS „Premier Energy Distribution” SA şi Asociația Obștească ICAR, în document fiind exprimat interesului bilateral în dezvoltarea colaborării în domeniul învățământului, cu scopul realizării în comun a activităţilor de instruire la tema securității electrice „O vacanță în siguranță”, precum și a altor proiecte, în cadrul edițiilor Școlii pentru copiii dotați cu aptitudini pentru matematică „ALTAIR”.

 

Acesta este deja al doilea acord între pârți şi semnarea lui marchează începutul celui de-al doilea deceniu de colaborare pe acest segment între ÎCS „Premier Energy Distribution” SA şi Asociația Obștească ICAR. 

 

Anterior la activităţile de securitate electrică ale proiectului „O vacanță în siguranță”, desfășurate în cadrul edițiilor Școlii „ALTAIR”, au asistat peste 12.000 de participanţi.

 

Prin proiectul „O vacanță în siguranțăˮ echipa ÎCS „Premier Energy Distribution” SA îşi propune să mențină un interes constant din partea populației faţă de mesajele distribuitorului cu privire la securitatea electrică şi importanţa respectării recomandărilor, precum şi a aplicării lor pentru a preveni orice incident de natură electrică în viaţa de zi cu zi, dar şi în instalațiile electrice.

 

  • Să trăiești în siguranță înseamnă să cunoști beneficiile, dar şi pericolele pe care le prezintă energia electrică.
  • Să trăiești în siguranță înseamnă să cunoști şi să respecți în fiecare clipă recomandările specialiștilor în ceea ce privește normele de conduită în apropiere de instalațiile electrice ale distribuitorului de energie electrică și să le aplici mereu și la folosirea electrocasnicelor.
  • În cazul unor eventuale pericole apelați la 112, iar în cazul pericolelor din instalațiile electrice sunați la 022 43 11 11.

 

Trăiește în siguranță în fiecare zi. La fel, în vacanță.

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok