Mergi la conţinutul principal

Incident în instalația electrică a Institutului Oncologic

Postat de RE000033 la Lun, 07/19/2021 - 13:51

O defecțiune produsă în instalațiile electrice de medie de tensiune ale operatorului de distribuție au afectat astăzi pe o durată de 38 de min. circa 4300 de consumatori de pe o serie de străzi din sectoarele Centru și Botanica. În urma intevenției echipelor operative incidentul a fost remediat, toți consumatorii fiind realimentați la ora 11:10

 

Ulterior, la ora 11:16 dispeceratul central al Premier Energy Distribution a recepționat un apel din partea energeticianului Institutului Oncologic din Chișinău despre o defecțiune în instalația internă ce aparține insituției vizate, soldată cu deconectarea parțială a instituției.

 

Specialiștii întreprinderii de distribuției împreună cu personalul electrotehnic din cadrul Institutului Oncologic au înlăturat consecințele defecțiunii și la ora 13:06 au repus sub tensiune postul de trasformare de la care se alimentează această instituție.

 

Paralel, este analizată eventualitatea legăturii între deconectarea produsă în rețelele Premier Energy Distibution și incidentul ulterior din rețelele interne ale Institutului Oncologic.

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok