Mergi la conţinutul principal

Disponibilitatea racordării centralelor electrice la rețeaua electrică de distribuție

În vederea informării prealabile a potențialilor solicitanți de avize de racordare la rețelele electrice existente a noilor capacități de generare a energiei electrice, Premier Energy Distribution pune la dispoziția potențialilor utilizatori de sistem o hartă cu schema electrică a rețelelor de distribuție 6-35kV.

Aplicația prezintă prin diferite culori disponibilitatea rețelelor de distribuție privind racordarea surselor noi de generare.

Astfel, prin culoarea verde sunt marcate rețelele la care există disponibilitate de racordare.

Culoarea albastră indică asupra indisponibilității de racordare din cauza congestionării elementelor de rețea ale ÎCS „Premier Energy Distribution” SA.

Cu roșu sunt marcate rețelele de distribuție unde în prezent lipsește capacitatea pentru racordare din cauza congestionării diferitor elemente de rețea ale ÎS „Moldelectrica”.

Prin utilizarea filtrelor, puteți consulta separat rețelele congestionate şi cele cu disponibilitate de racordare. De asemenea, pentru o identificare georeferenţiată mai bună, aveți posibilitatea de a aplica diferite fundaluri.

Legendă:


Lipsă de capacitate din cauza rețelelor electrice de transport ale ÎS „Moldelectrica”


Lipsă de capacitate a rețelelor electrice de distribuție


Rețelele electrice 6/10/35 kV cu disponibilitate de acomodare a puterii *

* Disponibilitatea acomodării se va determina de către OSD

NOTĂ: Informația prezentată pe hartă are titlu strict informativ şi nu servește drept confirmare finală despre existența disponibilității de racordare. Decizia definitivă de racordare se va aproba în baza studiilor tehnice realizate de către operatorul sistemului de distribuție şi confirmată prin emiterea Avizului de racordare în conformitate cu legislația în vigoare.

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok