Mergi la conţinutul principal

Continuă lucrările de restabilire a realimentării cu energie electrică a consumatorilor afectați de intemperie

Postat de UF974879 la Lun, 01/08/2024 - 20:20

Depunerile de polei pe conductoarele liniilor electrice aeriene au afectat livrarea energiei către mulți consumatorii 
 

  • Datorită eforturilor susținute ale echipelor operative, pe parcursul zilei de astăzi au fost reconectați la sursa de energie circa 10 500 de consumatori.

 

În pofida gerului și a condițiilor extrem de dificile din teren, cu rafale puternice de vânt în câmp deschis, colegii noștri au fost și sunt la datorie pentru a localiza defecțiunile din rețelele de tensiune medie și joasă, pentru a securiza locurile rupturilor de conductoare și a înlătura copacii căzuți peste LEA. Inclusiv, la această oră, ei încă muncesc departe de casă, în condiții dificile, dar la înălțime, la propriu și la figurat, fapt pentru care le mulțumim din suflet!

  • Către ora 19:00 mai rămâneau fără energie 4182 de consumatori din 12 localități din raionul Orhei.

 

Deoarece avertizarea de condiții meteo complicate, se va menține până pe 10 ianuarie atragem din nou atenția populației să manifeste maximă precauție în condiţiile meteo actuale și să respecte regulile de securitate electrică pentru evitarea accidentelor.

 

 - ocoliți conductoarele electrice căzute accidental la pământ sau care atârnă de pe piloni şi copaci;

 - nu atingeți conductoarele electrice rupte şi căzute la pământ;

 - nu interveniți în instalațiile electrice deoarece acestea se pot solda cu electrocutări. 

 
Despre orice incident informați în regim de urgență operatorul de distribuție la numărul de telefon al Serviciului 24h - 022 43 11 11 sau cel local indicat în factură.


Le mulțumim consumatorilor afectați pentru răbdare și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru repunerea cât mai urgentă a serviciului.
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok