Mergi la conţinutul principal

În luna octombrie Premier Energy Distribution a reușit să reducă consumul de energie electrică cu 32,29%

Postat de UF974879 la Vin, 11/18/2022 - 09:31

Datorită măsurilor de eficiență aplicate în ultima perioadă în contextul crizei energetice fără precedent cu care se confruntă în prezent țara noastră din cauza limitării furnizării de gaze naturale și energie electrică, precum și a exigențelor autorităților centrale ale statului de a reduce maximal posibil consumul resurselor energetice în această perioadă, întreprinderea Premier Energy Distribution a reușit să reducă cu 23,49% consumul la electricitate în oficiul central în luna octombrie (comparativ cu octombrie anul trecut) și cu 32,29% - total pe întreprindere (în toate centrele de muncă).

 

Aceste rezultate se datorează, fără îndoială, efortului comun din fiecare zi al întregii echipei a companiei, asumat conștient și cu responsabilitate.

 

Precizăm că în conformitate cu angajamentul pentru protecția mediului ambiant și consumul eficient al resurselor energetice din cadrul Politicii de Responsabilitate Socială Corporativă a Premier Energy, pe parcursul ultimilor ani în toate centrele de muncă au fost înlocuite lămpile cu incandescenţă cu cele economice de tip led, pe scări au fost instalate becuri cu senzori de lumină – acțiuni concrete, care au contribuit la reducerea consumului de energie electrică.

 

Adițional au fost întreprinse următoarele măsuri preventive:

  • deconectarea parțială a corpurilor de iluminat în edificii;
  • setarea temperaturii de 19 grade în toate birourile şi centrele de muncă;
  • utilizarea rațională a aparatelor de aer condiționat pentru încălzire.

 

În același timp, întreprinderea continuă să promoveze activ pe canalele sale de comunicare și la principalele posturi de radio mai multe recomandări de eficiență energetică.

 

În aceste condiții deloc ușoare, trebuie să fim solidari și receptivi la nevoile țării, fiecare în parte și toți împreună, prin reducerea voluntară și necondiționată a consumului de energie electrică și a celorlalte resurse energetice.

 

Pentru că ne pasă şi vrem să asigurăm livrarea continuă a energiei în fiecare zi.

 

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok