Mergi la conţinutul principal

Premier Energy Distribution desemnată cu premiul mare „Mercuriul de Aur" la categoria „Marca Responsabilă Social”

Postat de UF922588 la Joi, 06/06/2024 - 08:36

 

  • Pentru ÎCS Premier Energy Distribution SA responsabilitatea socială corporativă este o parte componentă a modelului său de activitate profesională, în coerență cu angajamentele sale asumate: pentru rezultate, excelența serviciilor prestate clienților săi, pentru protecția mediului înconjurător, asigurarea și promovarea securității și sănătății în muncă, grija pentru angajați, angajamentul pentru societate, lanțul responsabil de distribuție și integritatea persoanelor.La 5 iunie 2024 ÎCS Premier Energy Distribution SA a fost apreciată cu cea mai înaltă distincție – „Mercuriul de Aur" la categoria „Marca Responsabilă Social” în cadrul concursului Marca Comercială a anului 2023, organizată de Camera de Comerț și Industrie.
 

Întreprinderea participă la Gala Businessului Moldovenesc începând cu anul 2009. Acesta este cel de-al 13-lea Mercuriu de Aur obţinut la categoria „Marca comercială a anului”, dintre care de 8 ori fiindu-i acordat pentru manifestarea responsabilității sociale. 
 

Acest premiu reprezintă rezultatul muncii întregii echipe și a eforturilor constante ale întreprinderii de a aduce energia la un nivel superior în țara noastră, prin investiții responsabile în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii electrice, îmbunătățirea continuă a calității serviciului prestat, precum și contribuția substanțială în proiecte axate pe educație, susținerea tinerilor talentați, securitate, sănătate, precum și incluziunea colectivelor defavorizate.
 

Menținerea unei relații transparente, bazate pe dialog și încredere în relațiile cu clienții săi, angajații, acționarii și societatea în general este partea de angajament care definește responsabilitatea social corporativă asumată de Premier Energy Distribution și confirmată prin rezultatele obținute.
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok