Mergi la conţinutul principal

În rețelele de medie tensiune afectate de intemperie au fost finalizate lucrările de restabilire a serviciului. Toate forțele sunt concentrate acum pe înlăturarea defecțiunilor din rețelele de joasă tensiune.

Postat de UF974879 la Mie, 11/29/2023 - 17:09
  • Conform situației operative stabilită de la ora 17:00, energia electrică a fost restabilită în toate localitățile afectate.
  • Prin soluționarea definitivă a tuturor incidentelor din rețelele de tensiune medie întreprinderea a reușit să reconecteze toţi cei peste 129 000 de consumatorii din raioanele de centru și sud ale țării.
  • Toate eforturile operatorului de distribuție sunt orientate în continuare spre soluționarea avizelor despre absența energiei electrice la consumatorii casnici individuali.


Formațiunile de intervenție operativă ale operatorului de distribuție sunt mobilizate planar în înlăturarea defecțiunilor din rețelele de joasă tensiune și rezolvarea avizelor individuale despre absența tensiunii înregistrate de consumatori.

Deoarece încă există zone de risc unde pot fi conductori rupți, solicităm în continuare populației o atenție sporită respectării regulilor de securitate electrică:

  • ocoliți și nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni, copaci sau diferite construcții;
  • marcați la distanță locul rupturii conductorului electric şi securizați perimetrul acestuia până la intervenția electromontorilor pentru a restricționa astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
  • monitorizați cu strictețe local aflării copiilor și instruiții copiii să se comporte precaut în această situație;
  • despre orice incident informați urgent operatorul de distribuție la telefonul Serviciului 24h – 022 43 11 11 sau la cel local, indicat în factură.

 

Asigurăm consumatorii că suntem concentrați pe restabilirea deplină cât mai urgentă a serviciului și le prezentăm scuze pentru incomoditățile suportate pe durata lipsei energiei electrice.
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok