Mergi la conţinutul principal

Susţinem campania națională „Plantează-ţi viitorul”

Postat de RE000033 la Mie, 11/24/2021 - 11:41

Vineri, 19 noiembrie, o echipă de peste 30 de angajați ai întreprinderilor Premier Energy în Moldova și-a dedicat ziua de muncă efortului național de înverzire a spațiilor „Plantează-ţi viitorul”. 


În colaborare cu ocolul silvic Criuleni și primăria satului Izbiște (Criuleni) au fost plantaţi peste 3000 de puieți de salcâm. Aceștia vor crește și vor ajuta la regenerarea naturală a unui spațiu de un hectar de pădure aflat chiar la marginea localității, completând astfel fondul forestier al țării. 
 

La efectuarea lucrărilor de împădurire echipa de voluntari a fost ghidată de Sergiu Stepaniuc, șeful ocolului silvic Criuleni, iar cot la cot cu colegii noştri a lucrat și o echipă de localnici în frunte cu primarul Ion Plămădeală.

 

Precizăm că întreprinderile Premier Energy Moldova și-au asumat voluntar angajamente de responsabilitate socială, care le includ și pe cele de gestionare responsabilă a resurselor și protecție a mediului înconjurător. În ultimele două decenii întreprinderile au contribuit la derularea campaniei verde.md, au participat la împădurirea terenurilor în centrul şi sudul Moldovei şi au plantat fâşii de protecție pentru reabilitarea râurilor aflate în pericol.

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok